top of page
Wix onderhoudscontract

Yonglo gaat verder dan de standaard dienstverlening door nu ook maatwerk servicecontracten aan te bieden voor het onderhoud van Wix-websites. Bij Yonglo begrijpen we dat elk bedrijf unieke behoeften heeft en daarom streven we ernaar om onze diensten perfect af te stemmen op de specifieke eisen van jouw Wix-website.

Maatwerk servicecontracten voor Wix websites 

Onze op maat gemaakte servicecontracten zijn ontworpen om je gemoedsrust te bieden door een uitgebreide en doelgerichte aanpak van websiteonderhoud. Of je nu een kleine ondernemer bent die een eenvoudige, maar effectieve website nodig heeft, of een groter bedrijf met complexe online eisen, bij Yonglo hebben we de expertise om aan jouw wensen te voldoen.

Waarom een servicecontract op maat

Ten eerste, luisteren we naar jouw specifieke doelstellingen en eisen. Vervolgens stellen we een pakket samen dat niet alleen de basisbehoeften van Wix-onderhoud dekt, maar ook eventuele aanvullende specifieke functies bevat die je nodig hebt. Dit kan variëren van regelmatige updates, uitgebreide SEO- en prestatieoptimalisatie tot custom development zodat jouw website altijd optimaal functioneert.

Wat maakt ons servicecontract uniek?

20% Off

Wix service contract

Sluit nu een Wix Servicecontract af van een jaar en bespaar tot 20%

Kies voor de zekerheid van een op maat gemaakt servicecontract van Yonglo voor het onderhoud van jouw Wix-website. Heb je interesse? Vul dan onderstaand formulier in.

Wix servicecontract aanvragen

bottom of page