top of page

Wij zorgen samen met Wix voor de beste SEO

Wordt beter gevonden met Yonglo

Yonglo is gespecialiseerd in het optimaliseren van zoekresultaten (SEO) voor Wix-websites. Wij bieden zowel standaard als op maat gemaakte oplossingen om de online zichtbaarheid van jouw website te vergroten.

Of het nu gaat om een startend bedrijf dat een sterke online aanwezigheid wil opbouwen of een gevestigd bedrijf dat zijn bestaande Wix-website wil verbeteren, ons deskundige team staat voor je klaar. We combineren geavanceerde SEO-strategieën met uitgebreide kennis van Wix om ervoor te zorgen dat jouw website beter wordt gevonden in zoekmachines zoals Google.

Worden Wix websites goed gevonden
SEO in Wix

Doe de gratis SEO Scan

Maak gebruik van onze gratis SEO-scan om te controleren of jouw Wix-website goed geïndexeerd wordt door Google. Deze scan is een uitstekende manier om inzicht te krijgen in de online vindbaarheid van jouw website. Tevens worden verbeterpunten van de gescande website in beeld gebracht.

Het mooie aan deze gratis SEO-scan is dat het de eerste stap kan zijn om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren.

SEO setup

Advanced SEO

SEO integraties

SEO staat voor Search Engine Optimization. Wanneer jouw website goed geoptimaliseerd is voor zoekmachines, wordt deze beter weergegeven in de resultaten van o.a. Google. Dit betekent dat jouw bedrijf of product beter online gevonden wordt. Wix heeft alles wat nodig is voor een optimaal SEO resultaat. Onze SEO experts maken gebruik van professionele SEO tools zodat jouw website de beste zoekprestaties levert.

Wat is SEO?

Het sleutelwoord is geduld. Het kan even duren voordat jouw nieuwe website volledig door Google is geïndexeerd. Wil je dat alles sneller gaat verlopen dan kunnen onze experts jouw website optimaliseren door deze direct te koppelen aan Google Search console. Daarnaast kunnen wij gebruik maken van geavanceerde SEO tools waardoor jouw website nog sneller geïndexeerd wordt en beter presteert in de zoekresultaten van Google.

Hoe werkt SEO?

Wix website in Google
SEO instellen voor Wix
Hoe lang is de website online?
Doel van de website?
Is de website meertaling?
Aantal pagina's (per taal)
Hoe wil je gevonden worden?
Heb je een webshop?

Vul onderstaande vragen in en wij maken een gratis Wix SEO scan.

Wil je beter gevonden worden?

Gratis Wix SEO scan

SEO in Wix

Heb je een idee dat standaard niet mogelijk is in Wix maak dan gebruik van onze web development service Velo. Onze programmeurs gaan graag voor je aan de slag.

Is het standaard niet mogelijk in Wix!

bottom of page