top of page

Wix eCommerce is de complete oplossing voor ondernemers die een online bedrijf willen starten of retailers die naast hun winkel een webshop willen beginnen. Yonglo helpt je bij het bouwen, succesvol lanceren, runnen en schalen van je webshop.

Begin je eigen webshop en bereik meer succes

Wix eCommerce

Begin je eigen webshop
Sendcloud
Wix ecommerce
Mollie Wix Partner

Wij zorgen voor een veilig online betaalsysteem zodat je klanten zorgeloos met o.a. iDeal, creditcard of Bancontact kunnen betalen. Laat je bedrijf groeien met de makkelijkste online betaalmethodes. Yonglo is officieel partner van de Europese betalingsprovider Mollie.

Veilig betalingen ontvangen

Het is belangrijk dat jouw webshop er niet alleen goed uitziet, maar ook een naadloze gebruikerservaring biedt aan jouw klanten. Yonglo begrijpt dit als geen ander en werkt daarom nauw samen met jou om de webshop te bouwen die volledig aan jouw wensen en behoeften voldoen.

Een optimale gebruikerservaring

Bespaar tijd op het meest tijdrovende proces van je business: het verzenden van je bestellingen. Koppel je Wix webshop met Sendcloud, kies eenvoudig je favoriete vervoerders en bezorgopties en automatiseer je verzendproces. Yonglo is officieel Wix Partner voor Sendcloud. 

Verzendingen voor jouw webshop

Wix webshop laten maken door Yonglo

Wix staat bekend om zijn intuïtieve interface, flexibiliteit en veelzijdigheid. Het stelt ondernemers in staat om op eenvoudige wijze aantrekkelijke en functionele websites te creëren, en dat geldt ook voor webshops. Met een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden en geïntegreerde tools voor e-commerce, biedt Wix een solide basis voor het opzetten van een succesvolle online winkel.

Wat maakt Yonglo uniek? Allereerst streven we naar esthetisch aantrekkelijke webshops die naadloos aansluiten bij het merk van onze klanten. Daarnaast zorgen we ervoor dat de functionaliteit en gebruikerservaring van de webshop van topkwaliteit zijn. Onze ontwerpen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook geoptimaliseerd voor conversies, wat betekent dat uw bezoekers probleemloos door het koopproces worden geleid.

Waarom kiezen voor een Wix webshop van Yonglo?

Webshop in Wix laten maken
Beste webshop bouwer van Nederland
Online verkoop

eCommerce projecten

Ervaring met Wix eCommerce

The Candy Cormner

01

Ervaringen met Wix webshop

Bail Out BBQ

02

Is Wix een goede webshop

Patisserie Rogier

03

Ik wil een nieuwe webshop

Baristocraat

04

bottom of page