top of page

Een nieuw hoofdstuk: By Marko wordt Yonglo!


Bu Marko wordt Yonglo

Vanaf 1 januari 2024 hebben we een bedrijfstransformatie ondergaan - een verandering die niet alleen onze naam omvat, maar ook uitbreiding van onze service en diensten voor onze gewaardeerde klanten.


Van By Marko naar Yonglo

Na vele succesvolle jaren hebben we besloten om afscheid te nemen van de vertrouwde naam 'By Marko'. Vanaf 1 januari 2024 gaan we verder onder de naam 'Yonglo'. Deze nieuwe naam weerspiegelt onze internationale ambitie, online creativiteit, klanttevredenheid en groei. 


By Marko wordt Yonglo


Yonglo is klaar voor de toekomst

Met trots kunnen we aankondigen dat Yonglo als ★ ★ ★ ★ ★ Wix Partner klaar is voor de toekomst. Deze nieuwe naam stelt ons in staat om onze (internationale) opdrachtgevers nog betere en geavanceerdere diensten te bieden op het gebied van webdesign, development en ondersteuning. Als erkend Wix Partner hebben we directe toegang tot de nieuwste tools en technologieën van Wix, wat betekent dat we jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau kunnen tillen. Think Wix, think Yonglo.


Yonglo gaat de grens over

Met de overgang naar Yonglo kijken we ook over grenzen heen. Ons bedrijf gaat internationaal uitbreiden, waardoor we niet alleen lokale klanten bedienen, maar ook wereldwijd impact maken. Of je nu een start-up bent die net begint of een gevestigd bedrijf dat de wereld wil veroveren, Yonglo staat klaar om je te ondersteunen.


By Marko wordt Yonglo


Samen op weg naar succes

Als klant van Yonglo kun je blijven rekenen op dezelfde professionaliteit, expertise en betrokkenheid die je gewend bent van By Marko. We staan ​​klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw online doelen.


Wij willen onze opdrachtgevers, leveranciers, vrienden en familie bedanken voor hun jarenlange vertrouwen in het bedrijf By Marko en we heten jullie van harte welkom in ons nieuwe hoofdstuk. Welkom bij Yonglo!


Met vriendelijke groet,


Het Yonglo Team

Comments


bottom of page