top of page

Hoe Yonglo de nieuwe naam en identiteit van Burgstate realiseerde


Yonglo ontwerpt nieuwe identiteit Burgstate

Het belang van een nieuwe naam en identiteit

In de dynamische wereld van vandaag is het cruciaal om als bedrijf herkenbaar en relevant te blijven. Dit betekent soms dat je een nieuwe weg inslaat en jezelf opnieuw uitvindt. Ook een Limburgs vastgoedonderneming gespecialiseerd in (bedrijfs)huisvesting stond voor deze uitdaging. Met een nieuwe naam en identiteit wilden zij een frisse wind door het bedrijf laten waaien. Het doel: een sterker merk bouwen dat zowel intern als extern inspireert en motiveert. Maar een nieuwe naam en identiteit gaat verder dan alleen een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Het is een uitgebreid proces dat strategisch denken vereist. Het moet de kern van het bedrijf weerspiegelen en aansluiten bij de lange termijn visie en doelen. Belangrijk hierbij is dat het verhaal achter de naam en de identiteit duidelijk en krachtig overkomt. Dit is exact waar Yonglo zich op richtte bij het realiseren van de nieuwe naam en identiteit voor Burgstate.


Het creatieve proces achter de nieuwe naam

Het bedenken van een nieuwe naam is geen eenvoudige opgave. Het vereist een diep begrip van het bedrijf, de bedrijfscultuur en de markt waarin het bedrijf opereert. Voor deze vastgoedonderneming hebben we bij Yonglo een gedetailleerd en grondig proces doorlopen om tot de perfecte nieuwe naam te komen. We startten met een uitgebreide brainstormsessie om de kernwaarden en de unieke aspecten van het bedrijf te identificeren. Vervolgens gingen we aan de slag met het genereren van namen, waarbij we rekening hielden met zaken als (domeinnaam) beschikbaarheid, uitspreekbaarheid en de mogelijkheid om er een sterk merk omheen te bouwen. Na verschillende rondes van overleg en afstemming kwamen we tot de nieuwe naam. Een naam die de essentie van het bedrijf vangt en een sterke basis legt voor de nieuwe identiteit. Burgstate: geeft bestemming aan ruimte.


Yonglo ontwerpt nieuwe identiteit Burgstate

Lanceren van de nieuwe identiteit: de campagne

Een nieuwe naam en identiteit vragen om een krachtige lancering. Bij Yonglo weten we hoe belangrijk het is om dit moment optimaal te benutten. Voor Burgstate hebben we daarom een uitgebreide lanceercampagne ontworpen. Van complete nieuwe signing tot social media posts, en van Abri-campagnes tot diverse bedrijfswebsites. Elk detail was zorgvuldig gepland om maximale aandacht te genereren voor de nieuwe identiteit van Burgstate. Maar het hield niet op bij de lancering. Na de introductie hebben we voortdurend de prestaties van de campagne gevolgd, zodat we op tijd konden bijsturen waar nodig. De campagne was een groot succes. Het resultaat: een naadloze introductie van de nieuwe naam en identiteit van Burgstate.


Yonglo ontwerpt nieuwe identiteit Burgstate

Realisatie van 7 nieuwe websites

De nieuwe naam en identiteit van Burgstate waren klaar om de wereld in te gaan. Maar eerst moest er nog iets heel belangrijks gebeuren: de realisatie van niet één, maar zeven nieuwe websites. Elke website moest de nieuwe merkidentiteit uitstralen, maar ook specifieke informatie bevatten voor de verschillende bedrijfsonderdelen van Burgstate. Bij Yonglo namen we deze uitdaging met beide handen aan. Met onze uitgebreide ervaring in het bouwen van op maat gemaakte Wix websites, gingen we aan de slag. Het resultaat? Zeven prachtige, responsive en gebruiksvriendelijke Wix Studio websites die perfect passen bij de nieuwe identiteit van Burgstate. Elk met een eigen unieke uitstraling, maar allemaal duidelijk onderdeel van de Burgstate familie.Yonglo ontwerpt nieuwe identiteit Burgstate

Ben je op zoek naar een nieuwe identiteit die jouw bedrijf krachtig online presenteert?

Bij Yonglo ben je aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van onderscheidende merkidentiteiten en het ontwikkelen van effectieve online presentaties. Met onze expertise zorgen we ervoor dat jouw bedrijf opvalt en een blijvende indruk achterlaat bij jouw doelgroep.


Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen.

Comments


bottom of page