top of page
Experts in Wix websites

Think Wix, think Yonglo

Heeft u hulp nodig bij het maken van een professionele Wix of Wix Studio website of wilt u het maximale uit uw Wix website halen neem dan contact op met Yonglo. We think Wix.

De expert in Wix websites voor Blankenberge e.o.

Wix België

Wix is het ideale web-designplatform voor om verschillende redenen. Ten eerste biedt Wix een intuïtieve en gebruiksvriendelijke websitebouwer, waardoor gebruikers zonder technische achtergrond moeiteloos prachtige en professionele websites kunnen maken. Dit bespaart kostbare tijd en middelen, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is: het laten groeien van uw bedrijf.

Daarnaast is Wix ook zeer geschikt voor zoekmachine optimalisatie (SEO). Het platform biedt tools en functies die u helpen om gemakkelijk de vindbaarheid van uw website in zoekmachines te verbeteren, wat essentieel is om meer verkeer naar uw site te trekken en potentiële klanten te bereiken.

Bovendien maakt Wix het beheren van uw website eenvoudig. Met de geïntegreerde hosting en e-mailmogelijkheden hoeft u geen zorgen te maken over technische details.

Al met al maakt Wix samen met Yonglo het voor u mogelijk om snel en kosteneffectief een professionele website te (laten) bouwen en te onderhouden, waardoor u uw online aanwezigheid kunt versterken en uw bedrijf bedrijf kunt laten groeien.

Wix is het ideale webplatform voor bedrijven in Blankenberge

Bent u als ondernemer op zoek naar een krachtige online aanwezigheid? Zoek niet verder, want Yonglo staat voor u klaar! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van Wix websites en Wix Studio websites. Bij Yonglo begrijpen we het belang van een effectieve en aantrekkelijke online aanwezigheid voor uw bedrijf. 

★ ★ ★ ★ ★ Wix Partner

Yonglo is een gecertificeerde Wix Partner met meer dan 15 jaar ervaring. Onze portfolio en bewezen track record spreekt voor zich. Wij zijn gepassioneerd over het ontwerpen en bouwen van geweldige Wix-websites en online oplossingen die uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen. Samen kunnen we uw digitale visie tot leven brengen en online succes bereiken.

Webdeveolpment

Bij Yonglo begrijpen we dat geen enkel bedrijf hetzelfde is. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen in Wix die perfect aansluiten bij uw unieke behoeften en visie. 

Dus als u een idee heeft dat standaard niet mogelijk is in Wix of Wix Studio maak dan gebruik van onze custom coding service Velo.  Met Velo kunnen onze programmeurs extra functionaliteiten of tools toevoegen aan uw website of CMS systeem. Laten we samenwerken om uw digitale visie tot leven te brengen.

Yonglo is gecertificeerd Wix Partner voor Blankenberge

Wix België
Ik wil een Wix website laten maken

Ons team bestaat uit creatieve 'jongens' die graag (mee)denken in concepten en online oplossingen. Wij leven ons graag in in uw wereld en die van uw klanten. Kwaliteit, identiteit, design en beleving is voor ons vanzelfsprekend. Maar daarnaast zijn we altijd opzoek naar de beste en meest gebruiksvriendelijke oplossing die past binnen uw budget.

 

Wilt u meer weten over hoe we werken neem dan vandaag nog contact met ons op.

Creatief en innovatief voor opdrachtgevers uit Blankenberge

Wij gaan voor uw online succes. Daarom bouwen wij al onze websites en online oplossingen met behulp van Wix en Wix Studio. We denken als Wix en we denken mee met Wix.

 

Als Wix Partner en Alpha en Beta tester voor Wix zijn we altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo zorgen wij voor de beste oplossing en halen we online het maximale uit uw bedrijf. 
We think Wix.

Haal met Wix het maximale uit uw Blankenbergse bedrijf

Wix SEO
Wix België

Woont u in de omgeving van Blankenberge en heeft u al een Wix website maar bent u niet 100% tevreden, kies dan voor ons Wix Optimaal pakket.

Wix Optimaal Blankenberge

Yonglo is een toonaangevend, creatief en professioneel bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van Wix websites en systemen. Think Wix, think Yonglo.

Yonglo

© 2024 Yonglo

Lichttoren 32

5611 BJ Eindhoven

www.yonglo.com

info@yonglo.com

bottom of page