top of page

Yonglo ontwikkelt het outdoor boekingsplatform voor Rewild.be

Bijgewerkt op: 15 jun.


Yonglo realiseert website Rewild

REWILD, het Belgische platform voor buitenactiviteiten, wilde haar online aanwezigheid versterken. De wens was duidelijk: een boekingsplatform dat naadloos aansluit bij hun unieke aanbod en visie. Hier komt Yonglo in beeld. We begrijpen hoe belangrijk het is om een gebruiksvriendelijk, goed georganiseerd en visueel aantrekkelijk platform te hebben. Met meer dan 15 jaar ervaring in Wix ontwikkeling, waren we klaar voor deze uitdaging. Samen met het team van Rewild zijn we aan de slag gegaan om hun boekingsplatform naar een hoger niveau te tillen, om zo de ultieme buitenagenda voor hun bezoekers te realiseren.


Het belang van een goede samenwerking tussen Yonglo en REWILD

De samenwerking tussen Yonglo en Rewild was essentieel in het succes van dit project. Door open communicatie, wederzijds begrip en een gedeelde visie, hebben we een boekingsplatform en compleet nieuwe website gecreëerd dat de kernwaarden van REWILD weerspiegelt. We hebben intensief samengewerkt, elke stap van het proces, van maatwerk programmeren tot het ontwerpen van de website. Zo hebben we gezorgd dat Rewild.be de online presentatie heeft die ze verdienen. Bij Yonglo geloven we sterk in het belang van een goede samenwerking. We weten dat elk bedrijf uniek is, en daarom luisteren we altijd naar jouw wensen en behoeften. Samen bereiken we meer!


Yonglo ontwikkelt website Rewild

Hoe Rewild profiteert van een Wix studio website

De keuze voor Wix Studio als platform voor de website van Rewild is geen toeval. Met haar veelzijdige functies en gebruiksvriendelijkheid biedt Wix studio een ideale basis voor het realiseren van de online visie van Rewild. Dankzij onze inzet en expertise heeft Rewild nu een platform waar gebruikers gemakkelijk kunnen navigeren, boekingen kunnen maken en altijd de laatste informatie van de buitenagenda kunnen vinden. Het is meer dan alleen een website. Het is een tool die Rewild helpt om zich te onderscheiden in de markt van buitenactiviteiten. Zo laat Wix ons toe om telkens weer unieke, op maat gemaakte oplossingen te creëren die perfect passen bij je bedrijf. Denk je Wix, dan denk je Yonglo!


1% for Nature

Wist je trouwens dat je met elke boeking via REWILD bijdraagt aan een wildere wereld? Minstens 1% van de winst gaat terug naar de natuur, opdat toekomstige generaties net zo van de buitenlucht kunnen blijven genieten als wij.


Maatwerk in Wix Studio

Wil je meer informatie over de (maatwerk) mogelijkheden in Wix Studio? Neem dan vandaag nog contact op met Yonglo en we helpen je graag verder.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page